Noutati: Importanța inspecției și a întreținerii opritoarelor de flacără Vezi sectiunea de noutati
Furnizor de echipamente si utilaje dedicate masurarii presiunii, temperaturii, debitelor si nivelelor
+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Servicii

Servicii

Mentenanta Protego

Nu poti vizualiza fisierul PDF. DownloadINCEPIND CU ANUL 2012 FLAND GRUPPE OFERA SERVICII PROFESIONALE PRIVITOARE LA INTRETINEREA, VERIFICAREA SI TESTAREA ECHIPAMENTELOR DE SIGURANTA : SUPAPE DE RESPIRATIE PRESIUNE/VACUUM, SUPAPE DE URGENTA, OPRITOARE DE FLACARA

In acest sens, este necesara asigurarea operatiunilor de mentenanta preventiva si verificare periodica. Legislatia in domeniu impune verificarea si testarea acestor echipamente la o perioada de timp de max. 2 ani.

In realitate insa, frecventa acestor operatiuni este dictata de natura fluidului depozitat si de specificul fiecarei aplicatii, unele dintre acestea putand favoriza depuneri reziduale pe elementele de etansare ale supapelor, alterand buna functionare a acestora la intervale de timp aleatorii, greu predictibile aprioric.

Intervalele de timp la care se vor efectua verificarile periodice se vor determina prin tatonari si pe baza experientei operatorilor pentru fiecare aplicatie in parte. Aceste intervale vor fi mai scurte in cazul aplicatiilor implicand lichide ai caror vapori condensati depun reziduri care adera la elementele de etansare ale supapelor. Intervale de verificare mai scurte sunt necesare de asemeni si in cazul in care rezervoarele se afla in zone cu mult praf, a carui depunere poate impiedica functionarea corecta a supapelor sau a opritoarelor de flacara.

Fland Gruppe va sta la dispozitie cu consultanta tehnica de specialitate in alegerea tehnologiei, respectiv a produsului potrivit pentru determinarea corecta a marimilor ce se doresc a fi masurate sau monitorizate.
Asiguram la cerere servicii de masurare debite, inchiriere echipament de masurare debit si asistenta la punerea in functiune.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.