+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Servicii

Servicii

INCEPIND CU ANUL 2012 FLAND GRUPPE OFERA SERVICII PROFESIONALE PRIVITOARE LA INTRETINEREA, VERIFICAREA SI TESTAREA ECHIPAMENTELOR DE SIGURANTA : SUPAPE DE RESPIRATIE PRESIUNE/VACUUM, SUPAPE DE URGENTA, OPRITOARE DE FLACARA

In acest sens, este necesara asigurarea operatiunilor de mentenanta preventiva si verificare periodica. Legislatia in domeniu impune verificarea si testarea acestor echipamente la o perioada de timp de max. 2 ani.

In realitate insa, frecventa acestor operatiuni este dictata de natura fluidului depozitat si de specificul fiecarei aplicatii, unele dintre acestea putand favoriza depuneri reziduale pe elementele de etansare ale supapelor, alterand buna functionare a acestora la intervale de timp aleatorii, greu predictibile aprioric.

Intervalele de timp la care se vor efectua verificarile periodice se vor determina prin tatonari si pe baza experientei operatorilor pentru fiecare aplicatie in parte. Aceste intervale vor fi mai scurte in cazul aplicatiilor implicand lichide ai caror vapori condensati depun reziduri care adera la elementele de etansare ale supapelor. Intervale de verificare mai scurte sunt necesare de asemeni si in cazul in care rezervoarele se afla in zone cu mult praf, a carui depunere poate impiedica functionarea corecta a supapelor sau a opritoarelor de flacara.

Venind in intampinarea Colaboratorilor sai, FLAND GRUPPE ofera servicii profesionale privitoare la intretinerea si testarea echipamentelor de siguranta, care cuprind urmatoarele operatiuni:
- dezasamblarea partilor componente ale supapelor si/sau opritoarelor de flacara,
- indepartarea depunerilor si curatarea partilor componente ale acestora,
- reasamblarea supapelor si/sau a opritoarelor de flacara
, - verificarea supapelor pe stand de probe pentru presiune/vacuum si etansare
- eliberarea unui buletin de verificare.
Aceste operatiuni se pot realiza fie in atelierul nostru, fie la sediul clientului.