+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Parteneri

Parteneri

aep
Manometre digitale; Celule de incarcare; Dinamometre; Indicatoare digitale; Traductoare de deplasare; Traductoare de presiune; Traductoare de torsiune.
aoip
Instrumente de precizie; Calibratoare portabile si stationare de: Distanta si Deplasare, Frecventa, I-, Presiune, Proces, Temperatura, Umiditate, V-; Bai si surse Black-body de calibrare; Pirometre optice; (Micro & Mega) Ohmetre; Testere LAN si Telecom; Data-loggere; Indicatoare de panou; Inregistratoare LCD color; Module de achizitie; Startere soft si electrolitice pentru motoare asincrone de 30÷20000kW si tensiuni de rotor pana la 3500v, Transmitere.
bdsensors
Traductoare de presiune Relativa; Traductoare de presiune Absoluta; Traductoare de presiune Diferentiala; Traductoare de nivel; Transmitere cu protocol HART.
beck
Comutatoare compacte de Suprapresiune si Vacuum; Comutatoare de Presiune Diferentiala reglabile; Transmitere de presiune Standard si Diferentiala.
conflow
Valve de control si ON/OFF, actionari pneumatice si electrice, pozitionere, filtre, convertoare de semnal, reductoare de presiune, supape de siguranta
contdisc
Sisteme de protectie la suprapresiune/ vacuum Discuri de rupere
deltaohm
Instrumente electronice portabile, stationare si Sonde pentru Masuratori de Mediu: Albedometre, Anemometre, Barometre, Conductometre, Detectoare de precipitatii, Fonometre, Foto-radiometre IR pana la 1000nm, VIS-NIR, UVA, UVB, UVC, Hygrometre, Manometre, Oxigenul dizolvat, pH-metre, Pluviometre, Pyranometre, Termometre, Turbidimetre; Data-loggere; Indicatoare de panou; Regulatoare; Transmitere; Statie pentru Masuratori Microclimatice complexe.
dinel
Traductoare Ultrasonice; Traductoare Capacitive; Sisteme electronice pentru masuratori de Nivel, Lichide si Pulberi solide; Indicatoare programabile; Unitati de afisare locala; Surse de alimentare normale sau cu protectie intrinseca.
ecom
Aparatura pentru zone Ex: Calibratoare, Manometre, Pirometre, Tachometre, Termometre, Aparatura pentru comunicatii mobile, Data-loggere, PDA, Transpondere RFID.
elis
Debitmetre ultrasonice; Debitmetre electromagnetice; Contoare termice pentru apa si vapori.
georgin
Presostate si termostate; Aparatura industriala si Interfete normale sau cu protectie intrinseca: Bariere de siguranta, Convertoare analog-digitale, Surse de alimentare, Indicatoare.
hatz
Motoare diesel in gama 2÷80 CP longlife, cu consum minim de motorina, randament inalt (92%)in conditii climaterice deosebit de severe; Generatoare de curent cu motoare diesel de 2,2 ÷ 40 kVA mono si trifazat; Pompe de apa multifunctionale, robuste de mare fiabilitate.
heinrichs
Debitmetre cu arie variabila, Debitmetre Coriolis, Debitmetre FLAP, Debitmetre Magneto-inductive, Densitometre, Masuratori de nivel.
jola
Echipamente de control pentru nivel, detectoare de scurgeri, detectoare de umiditate
kobold
Echipamente pentru masurare si control debite, presiune, nivel si temperatura ; analiza pH, ORP,conductivitate, umiditate, turbiditate
latecnicafluidi
Debitmetre cu arie variabila pentru lichide si gaze cu curgere directa si partiala.
leitenberger
Calibratoare de temperatura si presiune; Manometre; Pompe de calibrare; Termometre analogice, digitale, cu infrarosu, wireless; Termohigrometre; Termostate.
meret
Producator de instrumente electronice stationare sau portabile pentru masurare presiune, temperatura si nivel, dar si de inregistratoare electronice de presiune si temperatura atat pentru zone industriale cat si pentru zone Ex. Produsele MERET, pot fi găsite în centrale nucleare, hidroelectrice și termice, în bazinele de apă potabilă, în mine, în fabricile de produse alimentare, în agricultură, în dispozitivele mobile sau staționare ale armatei sau în depozitele de produse petroliere . Sunt recomandate datorita posibilitatii alegerii unor clase de precizie ridicate dar si a fiabilitatii aparatelor.
prematlak
Manometre, Termometre, Accesorii diverse
protego
Echipamente specializate pentru protectia sistemelor de conducte, a tancurilor de depozitare a fluidelor inflamabile la explozie si deflagratie: Valve de respiratie, Opritoare de flacara, etc.
stiko
Inregistratoare; Manometre cu piston si greutati; Manometre si Termometre analogice si digitale; Pompe de comparatie.
suchy
Manometre; Senzori de temperatura si presiune; Accesorii diverse; Termometre
tecfluid
Sticle de nivel, Indicatoare de nivel magnetice, Indicatoare de nivel optoelectronice, Indicatoare de nivel cu plutitor, Indicatoare de nivel ultrasonice, Refractometre, Switch-uri de nivel, Traductoare de nivel, Vase de referinta.
temavasconi
Manometre, Termometre, Senzori de temperatura si presiune, Membrane de separatie, Accesorii diverse