+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Noutati

Noutati

UNITATE DE TELEMETRIE PENTRU ACHIZITIA, INREGISTRAREA SI TRANSMITEREA LA DISTANTA A DATELOR

FLAND GRUPPE reprezentant al Metasphere UK in Romania anunța lansarea Point Blue IoT: PRIMUL ATEX / IECEx (Zona 0, Grupul de gaz IIB), 4G NB-IoT, Cat-M1 datalogger / RTU alimentat de la baterie / RTU adecvat pentru utilizare în medii cu siguranță intrinsecă.
Point Blue IoT este cea mai recentă completare a familiei Point Color a RTU-urilor, urmând lui Point Orange IoT, lansat în 2019.
Point Blue IoT include suport pentru două tehnologii LPWAN, NB-IoT și LTE-M, și poate fi conectat la aceste rețele de pe tot globul. Dispozitivul inovator de la Metasphere oferă flexibilitate și simplitate cu soluții configurabile la distanță.
NB-IoT și LTE-M, dezvoltate pentru a permite o gamă largă de noi dispozitive și servicii IoT, oferă îmbunătățiri semnificative în consumul de energie al dispozitivelor utilizatorului, capacitatea sistemului și eficiența spectrului.
Acest beneficiu se traduce printr-un potențial imens pentru serviciile de apă, apă uzată și gaze, permițând desfășurarea în mai multe locații, oferind conectivitate IoT eficientă în rețelele lor pentru monitorizarea nivelului in canalizare, a vitezei și a debitului, a calității apelor uzate, precum și a aplicațiilor de gaz, cum ar fi distribuția gazelor dar si monitorizarea presiunii în rețea.

Tim O'Brien, CEO Metasphere a comentat:
"Ultima noastră ofertă de produse a fost dezvoltată în conformitate cu viziunea de bază a Metasphere de a folosi telemetria pentru a conduce la utilizarea durabilă a resurselor naturale ale lumii. Point Blue IoT oferă clienților noștri o soluție plug and play care monitorizează activele de apă, apă uzată și gaze într-un mediu intrinsec sigur; contribuind în același timp la gestionarea durabilă a acestor active pentru un viitor mai bun. "PRINCIPALE DETALII TEHNICE ALE POINT BLUE IOT RTU

- Certificat ATEX / IECEx (în zona 0, Grupul de gaze IIB)
- 5 senzori de monitorizare în timp real
- I / O flexibil, configurabil software: AI, CI și DI
- Protocoale acceptate: DNP3, Medina
- Modbus Master (RS232 și RS485) - până la 10 senzori
- Interfață SDI-12 Multidrop (până la 10 senzori) pentru dispozitive seriale terțe
- 5+ ani de viață a bateriei
- protectie climatica IP68, până la 4 metri timp de 4 zile
- Configurare la distanță și actualizare firmware

A) Suport integrat pentru instalare simplă
B) Punct unic de conectare pentru senzori externi, putere și configurație
C) Antena externă opțională
D) Fixare pin de blocare

Pentru detalii tehnice, comerciale, sau pentru configurarea unui sistem personalizat pentru aplicatia dumneavoastra va rugam contactati

FLAND GRUPPE reprezentant al Metasphere UK in Romania la telefoanele, 021/3361130-021/3361150 sau pe e-mail sales@fland.ro sau tehnica@fland.ro
Informatia inseamna control , noi va oferim controlul deplin asupra proceselor tehnologice

HPC - Debitmetrul Coriolis pentru aplicaţii cu debite foarte mici de la Heinrichs - din grupul KOBOLD
HPC – Debitmetrul Coriolis de ȋnaltă performanță
Design revoluționar cu tub de măsurare cu dublă ȋndoire

Este o practică comună folosirea unui debitmetru Coriolis cu o singură conductă pentru a măsura debitele foarte mici. Acestea, ȋnsă, cauzează o creştere dramatică a influențelor provocate de interferențele externe, adeseori necesitând o decuplare (izolare) costisitoare. Influența masei bobinei senzorului comparată cu masa conductei de măsurare este semnificativă şi datorită principiului de măsurare, mecanic, relația dintre diametrul conductei şi greutatea bobinei senzorului defineşte baza limitelor acestui tip de construcție.

Primii la nivel mondial, specialiştii de la Heinrichs au depasit aceste limite prin proiectarea si realizarea unui nou concept de senzor Coriolis, cu bobinele senzorului montate ȋntre şi nu pe conducte. Magneți extrem de uşori sunt montați pe conducte. Acest lucru asigură senzorului o reducere semnificativă a interferenței şi un comportament dinamic predictibil, capabil să funcționeze la frecvențe ȋnalte, astfel încât să izoleze pe mai departe senzorii de vibrațiile exterioare.
Mai mult, până la 4 senzori bobină sunt montați ȋntre conducte, crescând astfel rezoluția. Cu aceste caracteristici, noul senzor Coriolis HPC este nu doar foarte precis dar şi foarte rezistent la interferențele exterioare.


Caracteristici tehnice:
Domeniu de măsurare: 0 - 20 kg/h ... 0 - 160 kg/h
Conexiune: ½" NPT mamă, G½ tată, Gyrolok® /Swagelok® 6/8/10/12 mm
Pmax: PN400
Temperatură: -40 ... +180°C
Acuratețe:
±0.1 % din citire pentru lichide
±0.5 % din citire pentru gaze
±0.005 g/cm³ densitate
Traductor: ATEX, IECEx
Iesire: analog (HART®), puls, frecvență.
Alte caracteristici: rezistent la vibrații, carcasă deosebit de rezistentă în mai multe variante şi moduri de prindere, acuratețe la debite foarte mici.

Variante (şi dimensiuni): 1. In linie, montaj pe perete

2. Versiune de banc cu conductele îndreptate în jos

3. Versiune de banc cu conductele îndreptate în sus

4. Versiunea pentru temperaturi înalte

Pentru informatii tehnice si detalii, oferte comerciale si orice fel de alte intrebari va stam la dispozitie.
Trebuie doar sa ne contactati la telefon: 0213361150; 0213361130 ; 0213200098 ; 0742357415 ; 0742063005 sau e-mail: sales@fland.ro ; tehnic@fland.ro
Pentru toata gama de echipamente si solutii va rugam sa vizitati www.fland.ro.
Echipamentele prezentate in site sunt doar pentru exemplificare.
Va stam la dispozitie pentru solutii si versiuni personalizate in functie de aplicatiile dvs specifice.
Oct. 2019 ALIA a lansat noul convertor de semnal AST420
ALIA TECHNOLOGY LLCConvertorul de semnal AST420 reprezinta un echipament are converteste semnalul analogic in semnal radio. Astfel, semnalul 4…20mA poate fi transmis la distanta , fara cablu.

Performante
Utilizare in format pereche, emitator si receptor  
Un emitator poate transmite doua semnale analogice 4…20mA. 
Distanta de comunicare este de maxim 600 metri. Semnalul se propaga si in situatia cand emitatorul se afla intr-o incinta, putand penetra pana la 3-4 pereti interiori.
Carcasa are o constructie etansa, convertorul fiind utilizabil si in mediu extern.  
Comunicatia se realizeaza in band de frecventa ISM433M.
Pot fi alocate pana la 64 de canale independente de emisie pentru 64 perechi de receptoare (128 de semnale analogice).  

BANC PENTRU MASURATORI STATICE DE CUPLU

LR-Cal LFC 80 este un banc pentru măsurători statice de cuplu, compus dintr-un indicator digital și un aparat de măsurare a tensiunii de moment, extrem de robust și compact cu o precizie mai bună de 0,20%.
Este ideal pentru calibrarea și controlul cheii dinamometrice, șurubelniței, prin citire directă și fixare.
Indicatorul este alimentat de o baterie Li-Ion cu o autonomie de 80 de ore, cu funcția AUTO POWER OFF, care opereaza când nu există modificări de măsurare pe o perioadă de timp programabilă.
Instrumentul funcționează atât în ​​sensul acelor de ceasornic, cât și în sens contrar .
Afișarea LR-Cal LFC 80 poate fi rotită cu 90 ° pentru a putea funcționa atât pe orizontală, cât și pe verticală (folosind suportul opțional de 90 °).
Dispozitivul este echipat cu o interfață USB 2.0, cu o rată de transmisie de 4800 de valori pe secundă în modul PEAK. O funcție programabilă "First PEAK" elimina erorile în timpul calibrării cheilor dinamometrice.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.