+40 21.336.11.30
+40 742.357.415

Computere portabile

Ecom Instruments – Germania implementeaza instrumente noi pentru operatorul mobil din industria de petrol și gaze, chimica, petrochimie, minerit, farmaceutică, energie și mediu. Astfel, sunt aduse noi imbunatatiri in domeniul protecției împotriva exploziilor, la standarde care sunt o parte vitala a comunicațiilor moderne. Acest lucru ajută la îmbunătățirea eficienței prin reducerea costurilor și o protectie sporita a personalului.

Ecom Instruments este lider mondial în tehnologii pentru dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri, PDA-uri, telefoane mobile, statii radio, lanterne, aparate demasura si control), concepute pentru utilizarea în medii cu regim greu de lucru și potențial periculoase.

Echipamentele produse de Ecom Instruments sunt certificate ATEX pentru utilizare in zone cu pericol de explozie.

Ecom Instruments a dezvoltat ,,Conceptul Ecom Mobile Worker’’ prin care:
puteti transmite informații și să comunicați în timp real.
puteti capta date și locații despre materiale, echipamente, instrumente și persoane în timp real.

Cu Ecom Smart Mobile Worker și cu portofoliul conectat de computere mobile concepute pentru a fi utilizate în zone cu pericol de explozie ( Zone 1 / DIV 1 și Zone 2 / DIV 2):
    - Smart-Ex® 02 certificat ATEX pentru Zona 1 / Divizia 1 Android 4G / LTE
     - Tab-Ex® 02 certificata ATEX pentru Zona 1 cu sistem de operare Android 4G LTE , bazată pe modelul Samsung Galaxy Tab Active
     - Primul scanner IDENT-EX 01 cu modem headmodule pentru coduri de bare multiple, RFID (LF, HF, UHF), de tip 1D / 2D.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.