+40 21.336.11.30
+40 742.357.415

Computere portabile

Ecom Instruments – Germania implementeaza instrumente noi pentru operatorul mobil din industria de petrol și gaze, chimica, petrochimie, minerit, farmaceutică, energie și mediu.
Astfel, sunt aduse noi imbunatatiri in domeniul  protecției împotriva exploziilor, la standarde care sunt o parte vitala a comunicațiilor moderne. Acest lucru ajută la îmbunătățirea eficienței prin reducerea costurilor și o protectie sporita a personalului.
Ecom Instruments este lider mondial în tehnologii pentru dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri, PDA-uri, telefoane mobile, statii radio, lanterne, aparate demasura si control), concepute pentru utilizarea în medii cu regim greu de lucru și potențial periculoase. 
Echipamentele produse de Ecom Instruments sunt certificate ATEX pentru utilizare in zone cu pericol de explozie.

Ecom Instruments a dezvoltat ,,Conceptul Ecom Mobile Worker’’ prin care:
- puteti comunica informații și să comunicați cu ceilalți în timp real.
- puteti capta date și locații despre materiale, echipamente, instrumente și persoane în timp real.

Cu Ecom Smart Mobile Worker și cu portofoliul conectat de computere mobile concepute pentru a fi utilizate în zone cu pericol de explozie ( Zone 1 / DIV 1 și Zone 2 / DIV 2):   
-  Primul smartphone din lume Smart-Ex® 01 certificat ATEX pentru Zona 1 / Divizia 1 Android 4G / LTE      
- Prima tabletă din lume Tab-Ex® 01 certificata ATEX pentru Zona 1 cu sistem de operare Android 4G LTE , bazată pe modelul Samsung Galaxy Tab Active
-  Primul PDA din lume i.roc® Ci70 -Ex cu modem headmodule pentru coduri de bare          multiple, RFID (LF, HF, UHF), de tip 1D / 2D.

Descarca brosura