Noutati: Importanța inspecției și a întreținerii opritoarelor de flacără Vezi sectiunea de noutati
Semnalizator de nivel ultrasonic,
+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Niveluri » Aplicatii industriale » Semnalizatoare de nivel » Semnalizator de nivel ultrasonic

Semnalizator de nivel ultrasonic

Semnalizator de nivel ultrasonic
Semnalizator de nivel ultrasonicSemnalizator de nivel ultrasonicSemnalizator de nivel ultrasonicSemnalizator de nivel ultrasonic
Semnalizator de nivel ultrasonic

Semnalizator de nivel ultrasonic
pentru masurarea limitei de nivel a lichidelor in recipiente deschise sau inchise, canale deschise, etc.;
semnalizator de nivel cu reglare prin doua butoane sau prin stilou magnetic;
indicarea starii prin doua leduri;
tranzistor PNP sau NPN cu un colector deschis (curent maxim de comutare 300 mA) sau iesire de curent unificat cu 2 valori.

Semnalizatoarele de nivel ultrasonice sunt dispozitive de măsurare compacte care conțin un transmițător/receptor de ultrasunete și un modul electronic de prelucrare a datelor. Dispozitivul emițător/receptor transmite pulsuri ultrasonice care parcug distanta de la emitator/receptor pana la suprafata reflectatoare. Receptorul primește undele acustice reflectate care sunt ulterior procesate de modulul electronic. Pe baza timpului în care impulsurile individuale parcurg spatiul pana la suprafata reflectatoare si innapoi, se determina distanta dintre emitator/receptor si suprafata reflectatoare. Ieșirea semnalizatorului poate fi de tip contact de releu,  tranzistor PNP sau NPN, iesire de curent unificat cu 2 valori in functie de starea indicata de semnalizator.
Aceste dispozitive sunt adecvate pentru măsurarea si semnalizarea nivelului de lichide, a apei reziduale, nămoluri, suspensii, adezivi, rășini în diferite vase deschise și închise, canale deschise, etc. Dispozitivul permite indicarea optică a stării sale și a procesului de configurare. Se fabrică în variante pentru lucru in atmosfere normale sau zone cu pericol de explozie.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.