Noutati:

Mentenanta Protego

Vezi sectiunea de noutati
Semnalizatoare de nivel cu furca vibranta, comanda semnalizatoare nivel, vanzare semnalizator nivel
+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Niveluri » Aplicatii industriale » Semnalizatoare de nivel » Semnalizatoare de nivel cu furca vibranta

Semnalizatoare de nivel cu furca vibranta

Semnalizatoare de nivel cu furca vibranta
Semnalizatoare de nivel cu furca vibranta

Principiul de functionare:Semnalizatoarele de nivel cu furca vibranta functioneaza pe baza a doua elemente piezoelectrice unite intr-un tub. Primul element piezoelectric  transmite un impuls prin vibratie care este preluat de catre celalalt element piezoelectric si transformat in semnal de iesire electric. In momentul in care sonda atinge materialul vibratia se va opri si va actiona simultan releul. 

Caracteristici:
Domeniu larg de alimentare: 20-250, 50/60 Hz Vca/VccIesiri: releu SPDT sau NAMURSenzitivitate ajustabilaNu necesita calibrare, utilizare simpla, constructie robustaAdecvat pentru lichide, pulberi si solideRacorduri igienice pentru industria farmaceutica si alimentara 

Aplicatii:
Majoritatea materialelor pulberi pot fi masurate, inclusiv cafea, lapte praf, ciocolata, cenusa, zahar, sare, faina, cereale, bucati de plastic, ciment.Semnalizare nivel pentru ape uzate, uleiuri , combustibili, cerneluri, bauturi.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.