Noutati: NIVEL: RADAR sau ULTRASONIC Vezi sectiunea de noutati
Pompe de presiune portabile pneumatice, pompe presiune pneumatice, pret pompe presiune pneumatice
+40 21.336.11.30
+40 742.357.415
Home » Presiuni » Aplicatii metrologice » Pompe de presiune » Pompe de presiune portabile pneumatice

Pompe de presiune portabile pneumatice

Pompe de presiune portabile pneumatice
Pompe de presiune portabile pneumatice

Sunt utilizate pentru a crea presiuni de pana la 60 bar si vacuum pana la -0,95 bar pentru verificarea, ajustarea si calibrarea instrumentelor de presiune mecanice si electronice.Aceste teste de presiune se pot face in laboratoare, in ateliere sau la locul de montaj al instrumentelor de testat.

Daca instrumentul supus testarii si instrumentul de referinta sunt conectate la aceasta pompa, aceeasi presiune/vacuum se exercita la cele doua instrumente atunci cand pompa este actionata.

Avand dimensiuni compacte pompa pneumatica manuala este foarte usor de utilizat si permite generarea presiunilor exacte solicitate. Pompa este prevazuta cu un dispozitiv de reglaj fin pentru reglarea precisa a presiunii dorite. Instrumentul de referinta se conecteaza direct pe capatul de sus al pompei iar cel de testat se conecteaza prin intermediul unui furtun si a unui racord rapid.

La cerere se pot livra accesorii optionale: geanta de transport, set de reductii si garnituri.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.