Noutati: NIVEL: RADAR sau ULTRASONIC Vezi sectiunea de noutati
Termorezistente, pret termocuple, comanda termorezistente
+40 21.336.11.30
+40 742.357.415

Termorezistente

Termorezistente
Termorezistente

Principiul de functionare a termorezistentelor se bazeaza  pe variatia rezistentei electrice a unui metal la schimbarile de temperatura la care este supus. In domeniul industrial materialele cele mai frecvent folosite sunt platina si nichelul.
In mod normal, termorezistentele sunt identificate cu initialele materialelor utilizate in constructia lor (Pt = platina, Cu = cupru, etc.), urmata de rezistenta lor nominala la o temperatura de 0°C. Domeniul de lucru al termorezistentelor este intre -200°C...600°C. La cerere, acestea se pot livra in constructie ATEX.
In functie de tipul termorezistentei, lungimea tecilor de protectie poate varia de la 50 mm pana la 3000 mm, iar diametrul acestora poate varia intre 4 si 20 mm.In cutia de borne din capul termorezistentei se poate monta un traductor de temperatura.
Tensiunea de alimentare este 12…36 Vdc. Traductorul primeste un semnal de la termorezistenta pe care il transforma in semnal  de iesire 4…20 mA sau 0…10 V care pot fi integrate intr-un sistem amplu, cu afisaj, calculator, etc.

APLICATII
montare pe conducte sau pe vase deschise sau inchise;
pentru o gama larga de medii de lucru: vapori, gaze lichide, substante ne-abrazive.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.